15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
85 990 Ft - 215 990 Ft
Gyűrű mérete
Márka
Gyűrű méretek
Súly
Kövezés
Ékszer anyaga
Ékszer színe

Fehérarany karikagyűrű

10termék 110

Fehérarany karikagyűrű

Az esküvőszervezés feladatai?

Túl van a lánykérésen, és úgy döntött, hogy örökre összeköti az életét a szerelmével? Ez egy rendkívül izgalmas időszak az életben. Már csak egy fontos feladat vár Önökre, és ez pedig az esküvő. Az esküvő megszervezése nem kis feladat, rengeteg munkával, energiával, kompromisszummal és lemondással jár. Ez az utolsó megpróbáltatás a boldog, közös élet előtt. Az igazi társ mellett azonban a nagy nap megszervezése is varázslatos időszakká tud válni, és örök emléket jelent.

Sok időt elvesz a helyszín kiválasztása, a meghívók tervezése és a menyasszonyi ruha vásárlása, viszont a legnehezebb feladat talán a tökéletes jegygyűrű megtalálása. A gyűrűt ezentúl minden nap viselni fogják, ezért nem szabad megalkuvónak lenni.

Mire figyeljünk gyűrűválasztáskor?

A jegygyűrű kiválasztása esetén több szempontot is figyelembe kell venni. Jelenleg már többféle, különböző színű és karátú arany gyűrű közül választhatunk. Mivel az arany egy roppant puha fém, így az ékszerkészítés során más fémekkel ötvözik, hogy ellenállóvá váljon a sérülésekkel szemben. Az ötvöző anyagok arányától függően jönnek létre a különböző karátos arany ékszerek. Vásárlás esetén mindig figyelnünk kell az eredetiségjelzésre, és a megfelelően kitöltött garanciára is.

A Barcsik ékszer fehérarany gyűrűkínálata

A Barcsik ékszer oldalán rengeteg, kitűnő minőségi karikagyűrűt talál. Ha unja a klasszikus sárgaarany ékszereket, vagy esetleg valami egészen elegánsra vágyik, akkor mindenképpen nézzen szét különleges fehérarany karikagyűrűink között! A fehér a tisztaság és a kifinomultság színe, esküvőre tökéletes választás. A fehér arany esetén ezüstöt és palládiumot használnak ötvözésre, amely anyagok az ékszer világos színét biztosítják, anélkül, hogy bármilyen bőrirritációt okoznának. A fehérarany gyűrűink egyre népszerűbbé váltak az utóbbi időben ízléses színviláguk, és részletes kidolgozottságuk miatt.

Oldalunkon csakis eredeti és minőségi ékszereket talál, magyar garanciával.

Nézze meg széles gyűrűkínálatunkat a weboldalunkon!