15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
76 990 Ft - 257 990 Ft
Gyűrű mérete
Márka
Gyűrű méretek
Súly
Kövezés
Ékszer anyaga
Ékszer színe

Sárga - Fehérarany karikagyűrű

62termék 124
62termék 124

Sárga - Fehérarany karikagyűrű

A jegygyűrű jelentősége

Éppen jegygyűrűt keres az esküvőjére, de még nem sikerült megtalálnia az igazit? A tökéletes gyűrű felkutatása sok időt és energiát igényel. A gyűrű az egymás iránt érzett szerelmük és az örökké tartó összetartozásuk szimbóluma. A karikagyűrűnek fontos hagyománya van, és szinte minden kultúrában elterjedt. Az évek alatt a divat alakulásával változtak a trendek, újabb stílusok és színek váltak népszerűvé, de a klasszikus darabok is ugyanúgy megmaradtak.

A jegygyűrű rendkívül fontos jelentőséggel bír. A házasságkötést követően életünk minden napján hordani fogjuk azt az ujjunkon. Az egymásnak tett fogadalmunk és az esküvőn átélt örömünk emlékét őrzi, és juttatja eszünkbe, ahányszor csak ránézünk.

Sárga fehérarany karikagyűrűk

Mindenki arra vágyik, hogy megtalálja a tökéletes gyűrűt, ami éppen annyira különleges, mint az, akinek szánjuk. Ha Ön is valami igazán egyedire vágyik, akkor válasszon sárga – fehérarany kombinációjú karikagyűrűt! A klasszikus sárga és az elegáns fehér arany tökéletesen kiegészítik egymást, és egy rendkívül különleges ékszert alkotnak együtt.

A Barcsik ékszerüzlet gyűrűkínálata

A Barcsik ékszerüzlet webshopjában sokféle arany gyűrű közül választhat. Elérhető sárga arany, fehér arany és ezek kombinációi is. A különböző színek és felületek kivételes összhatást eredményeznek. Választhat fényes vagy matt felületű, domború, vésett, esetleg kövekkel díszített darabot, a sárga – fehérarany kombináció garantáltan jól fog mutatni vele. Egy modern és egyedi gyűrűvel biztosan sikere lesz.

Webshopunk segítségével otthona kényelméből teheti meg a gyűrűválasztást, ezzel sok időt és energiát megspórolva. Kizárólag eredeti termékeket árusítunk, magyar garanciával. Biztonságos bankkártyás fizetési mód és OTP Simple Pay is elérhető a felületünkön, továbbá 15.000 Ft feletti rendelés esetén nem számítunk fel szállítási költséget. Csakis minőségi ékszerek, rendkívül kedvező áron.

Különleges gyűrűkollekcióinkért látogasson el weboldalunkra!