15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
86 990 Ft - 166 990 Ft
Gyűrű mérete
Márka
Gyűrű méretek
Súly
Ékszer anyaga
Ékszer színe

Sárga - Rozé - Fehérarany karikagyűrű

2termék 12

Sárga - Rozé - Fehérarany karikagyűrű

Esküvőtervezés és gyűrűválasztás

A házasságkötés az egyik legfontosabb nap az ember életében. Örökre összekötjük az életünket a szerelmünkkel, és együtt maradunk jóban, rosszban.

A jó házasság alapja a szeretet, a bizalom és a hűség. Ennek a szimbóluma a karikagyűrű. A vég nélküli kör az örökké tartó összetartozást jelképezi. A fogadalom megpecsételéseként húzzuk a jegygyűrűt egymás ujjára. Rendkívül fontos érzelmi jelentősége van, ezért nem mindegy, hogy milyen gyűrűt választunk.

A gyűrűvásárlás egy hosszas folyamat, sok időbe telik, mire megtaláljuk a megfelelőt, de mindig megéri. Minden nő egészen kiskora óta álmodozik a nagy napról, és nem éri be a tökéletesnél kevesebbel. A jegygyűrűt élete végéig hordani fogja, minden nap az ujján lesz, ezért olyanra van szükség, ami boldoggá teszi őt.

Sárga, fehér vagy rozé arany gyűrűt válasszak?

Sokszor nehéz eldönteni, hogy milyen gyűrű lenne a számukra megfelelő, hiszen annyi a lehetőség. Létezik már a hagyományos sárga arany mellet fehér és rozé színű is, és mindegyik a maga módján különleges. Azonban arra még lehet nem gondolt, hogy van lehetőség ezeknek a színeknek a kombinációjára is. A klasszikus sárga arany, az elegáns és kifinomult fehér, továbbá a romantikus rózsaszín párosítása tökéletes választás egy esküvő esetén.

Miért válasszon egyet, ha kombinálni is lehet?

A Barcsik ékszerüzlet rendkívül széles gyűrűkínálattal rendelkezik. Elérhető sárgaarany, fehérarany, rozé szín, és ezek különböző kombinációi is. A három szín együttesen gyönyörű végeredményt biztosít a karikagyűrűk esetén. Kiemeli a vésett minták, és a különböző felületek váltakozásának szépségét. Válasszon fényeset vagy mattot, díszeset vagy egyszerűbb fazont, nálunk biztosan megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt. A különleges csiszolásuknak és a részletgazdag kidolgozásuknak köszönhetően ilyet nem lát máshol.

Webshopunk megkönnyíti a vásárlási folyamatot is. Rendelje meg a felületünkön a választott jegygyűrűt, és mi házhoz visszük Önnek. Prémium minőségű termékeinkhez pedig magyar garanciát biztosítunk.

Ha Önnek is fontos a minőség, a megbízhatóság, akkor ne menjen tovább!