15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés

Női óra

Női óra

A karóra, mint kiegészítő

Éppen esküvőre készül, vagy színházba megy? Esetleg fontos üzleti tárgyalása lesz? Valószínűleg a tökéletes ruha már rég kiválasztásra került, de nem szabad elfeledkezni a megfelelő kiegészítőkről sem. A férfiak körében nagy jelentősége van a karóra viselésének, de nagyon sok nő is szívesen egészíti ki az öltözetét egy-egy elegáns darabbal.

A karóra jelentősége a nők körében

Valószínűleg Önnek is ismerős az a helyzet, amikor szeretné megnézni az időt, viszont nem visel karórát a csuklóján.

Ha már régóta gondolkozik egy minőségi karóra beszerzésén, akkor ne várjon tovább! Annak ellenére, hogy az okostelefonok átvették az óra legtöbb funkcióját, még így is nagy előnnyel jár egy minőségi darab viselése. A karóra az egyik legkülönlegesebb ékszer a nők számára. Egy jól kiválasztott, elegáns darab tökéletesen kiegészíti az öltözékünket, és magabiztosságot ad. Kifejezi a stílusunkat, a divatirányzatot, amit követünk, és a személyiségünket is. Az öltözetünkhöz illő, minőségi óra mindig magára vonja a figyelmet legyen szó akár üzleti ebédről vagy állásinterjúról, és sokkal összeszedettebbnek, megbízhatóbbnak mutat minket.

A Barcsik ékszer női karórái

A Barcsik ékszer oldalán rengeteg prémium minőségű karóra áll a rendelkezésére, olyan világmárkáktól, mint Michael Kors, GUESS, Cluse, Fossil, Tommy Hilfiger vagy Calvin Klein. Csakis eredeti termékek, magyar garanciával. Rengeteg különböző szín érhető el, például arany, ezüst, bézs, vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rosegold. Választhat órát a szíj anyaga, színe, a számlap, és a kijelző szerint is. Ha be akar ragyogni minden helyiséget, akkor nézzen szét a cirkónia, kristály vagy gyémánt köves óráink között is! Nálunk biztosan megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő darabot. A weboldalunkon folyamatos akciókkal várjuk, express kiszállításunkkal pedig akár 24 órán belül megérkezik a rendelése.

Ha Önnek is fontos a minőség, a megbízhatóság, akkor a legjobb helyen jár.