15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
8 631 Ft - 317 291 Ft
Nem
Márka
Szíj anyaga
Szerkezet
Kijelző
Szíj színe
Tok színe
Számlap színe
Vízállóság
Üveg anyaga
Tok magassága
Súly

Casio férfi óra

292termék 124
292termék 124

Casio férfi karórák

A Casio Klein férfi karórák nem csak időjelzők, de átfogó segítők is, amelyek különféle hasznos eszközöket tartalmaznak. A Casio Klein férfi karórák elsősorban a tökéletes formatervezésükkel tűnnek ki, azonban az alkotók nem ragadtak le a szép külsőnél, de ezt számos hasznos funkcióval turbózták fel, melyeket minden igazi férfi értékelni fog. Ilyen például az iránytű, barométer, pulzusmérő, magasságmérő, lépésszámláló és még sok más. A legtöbb ilyen órát úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb terhelésnek ellenálljon. Magától értetődő az ásványi üveg és a rozsdamentes acél tok, amely akár 100 méteres mélységig is védi óráját a víz alatt.

A Casio G-Shock GST-B100D-1A férfi karóra

A G-Steel kollekció tagja. Stílusos és sportos megjelenésével hódítja meg az óra rajongók szívét. Lenyűgöző, markáns élekkel rendelkező rozsdamentes acél tok, kiváló minőségű tömör szemes acélszíj és kristályüveg jellemzi. A vagány, ezüst színű csavarok és gombok kiemelik az óra kifinomult, mégis erőt sugárzó karakterét. Az analóg számlap három kör alakú segédtárcsával rendelkezik, amelyek közül az egyik egy turbinamotor lapátjára emlékeztet, funkcionális esztétikát árasztva magából.

A Casio G-Steel GST-B100D-1A típusban egy 5513 -as számú Japán, solar szerkezet található. A működéséhez szükséges fényt a számlapon keresztül szívja be egy CTL920 típusú akkumulátorba, aminek a várható élettartama akár 10 év is lehet. A központi tengelyen található az óra, perc és másodperc mutató, fluoreszkáló bevonattal ellátva. Azonban a sötétben való jobb olvashatóság érdekében a jobb felső, Light feliratú gombbal, háttérvilágítás kapcsolható. A menüben a bal felső gombbal navigálhatunk. Funkciói között megtalálható az ébresztő, szundi lehetőséggel, visszaszámláló és a stopper. Utóbbi másodperc pontossággal, 24 órás maximummal használható. A Casio G-Shock GST-B100D-1A természetesen kis csavaros hátlappal szerelt, 200m-ig vízálló modell. Úszáshoz, fürdéshez, vízi sportokhoz kiváló választás.

Casio EDIFICE férfi karóra EFR-571MDC-1AVUEF

Az Edifice kiadás sportos-elegáns karórái minden férfinak készültek, akik megfizethető, sportos megjelenésű, de ugyanakkor minőségi kidolgozású órát keresnek. Az ebből a kiadásból származó óra pontosan ilyen tulajdonságokkal rendelkezik. Leggyakrabban stílusos acél- és gumiszíjakkal vannak felszerelve, igényes számlapjukat pedig számos kronográf-jelző díszíti.

Casio G-Shock Steel férfi karóra GMW-B5000D-1ER

Ez a Casio Klein férfi karórak a  tok anyaga nemesacél, színe ezüst, a szíj anyaga nemesacél és a színe ezüst. Az óratok átmérője 43mm, alakja négyszögű. A karóra üvege kristály (nehezen karcolható), szerkezete solar és vízállósága 20 atm (200m) (búvárkodásra is alkalmas)