15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
81 990 Ft - 215 990 Ft
Gyűrű mérete
Márka
Gyűrű méretek
Súly
Ékszer anyaga
Ékszer színe

Rozé - Fehérarany karikagyűrű

3termék 13

Rozé - Fehérarany karikagyűrű

A jegygyűrű emléket őriz

Minden nő fantáziált már az esküvőjéről öt éves korától kezdve, egészen felnőttkoráig, és a lánykérés után pedig nem is tudnak másra gondolni. Pontosan tudják, hogy milyennek kell lennie a nagy napnak. Minden szem csak rájuk szegeződik, ahogy bevonulnak a hófehér ruhájukban a gyönyörűen feldíszített helyszínre, ahol már várja őket a tökéletes férj. Ez lesz életük legboldogabb napja, ezért a lehető legprofibb fotóst kérik fel a fényképek készítésére. Az esküvői képek és videók nézegetése mindig visszahozza az emlékeket, de van valami, ami szintén a nagy nap emlékét őrzi, ami mindig velünk van, és amire ránézve rögtön eszünkbe jutnak a megélt érzelmek. Ez pedig a jegygyűrű.

A karikagyűrűnek nagy hagyománya van szinte minden kultúrában. Az összetartozás és az örökkévalóság jelképe.

A gyűrűválasztás nehézségei

A gyűrű kiválasztása nem egyszerű feladat. Különféle színű és karátú aranygyűrű érhető el az ékszerüzletekben és a webshopok felületén. Mivel az arany egy puha, sérülékeny fém, ezért különböző fémekkel ötvözik, hogy ellenállóvá váljon. Ennek köszönhetően jönnek létre a különböző színű ékszerek.

Az utóbbi években rendkívül népszerűvé vált a rozé arany ékszerek viselése. A rozé arany esetén ezüst és réz az ötvöző anyag.

Az egyre népszerűbb rozé arany

A Barcsik ékszer weboldalán többféle színben érhetőek el arany karikagyűrűk, mint például a Rozé - Fehérarany színkombináció. Az elegáns fehér és a romantikus rózsaszín párosítása tökéletes választás esküvőre. Kifinomult, modern színvilága garantáltan magára vonja a figyelmet. Jól mutat matt és fényes felületen egyaránt, ha pedig kedvese még több csillogásra vágyik, akkor válasszon a cirkónia kővel díszített darabok közül.

Többé nincs szükség rá, hogy boltról boltra járjon a tökéletes gyűrű felkutatása végett. Weboldalunk segítségével könnyen és egyszerűen találhatja meg a megfelelőt, és ehhez ki sem kell tennie a lábát a lakásból. Express kiszállításunkkal pedig akár 24 órán belül megérkezik a rendelése.

Ha az Ön vagy párja is él-hal a rosegold színvilágért, mindenképpen keresse fel webshopunkat!