15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Casio G-Shock Mudmaster férfi karóra GWG-100-1A3ER
Casio G-Shock Mudmaster férfi karóra GWG-100-1A3ER
145 990 Ft

Casio G-Shock Mudmaster férfi karóra GWG-100-1A3ER

Becsült Master of G sorozatunk bemutatja a MUDMASTER GWG-100-1A3ER készüléket, amelyet a szabadban való élet körül terveztek. A rádió által vezérelt időmérés a páratlan pontosságért és a napenergiával működő üzem, kétéves teljesítménytartalékkal, biztosítva, hogy megbízhat az órájába, bárhová is kalandozza. Kombinálva az automatikus LED-es megvilágítással és az ütések, sár, por, víz és rezgések ellenálló képességével, ez a LAND sorozatú modell tökéletes társ a földön.
Az óra átfogó funkcionalitási képességeit az egyik legerősebb házkialakításunk foglalja magában. Szabadalmaztatott üreges magvédőnk véd a legkeményebb ütések és rezgések ellen, míg a Mudmaster sorozat egyedülálló szerkezeti elemei biztosítják az óra sár- és szennyeződésállóságát, megakadályozva a talaj, törmelék bejutását az órába.
A további kiemelkedő jellemzők közé tartozik az órakézen világító bevonat a könnyű olvashatóság érdekében a sötétben, 200 méteres vízállóság professzionális búvárkodáshoz, valamint a néma funkció, amely diszkrét működést tesz lehetővé. Casio G-Shock Mudmaster férfi karóra típusa GWG-100-1A3ERA feltűntetett képeken a termék színe eltérhet a valóságtól.

Raktáron
145 990 Ft
Adatok
Márka
Casio
Gyártó
Casio
Szíj anyaga
Műanyag
Szerkezet
Solar
Kijelző
Analóg - Digitális
Szíj színe
Zöld
Tok színe
Fekete
Számlap színe
Fekete
Tok átmérője
55
Vízállóság
200 m
Üveg anyaga
Kristály
Gyártói Cikkszám
GWG-100-1A3ER
Tok mérete
55
Cikkszám
GWG-100-1A3ER
Hasonló termékek