15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés

Férfi óra

Férfi óra

Miért hordunk még mindig karórát?

Napjainkban már mindenki zsebében ott van az okostelefon, ami átvette a karórák legtöbb funkcióját. Megnézhetjük rajta az időt, állíthatunk rajta ébresztőt, vagy éppen stoppert is.Ennek ellenére még mindig nagyon sokan hordják a csuklójukon a karórát. Az idő mutatásán kívül más szerepük is lett.

A karóra jelentősége a férfiaknál

A férfiaknál nagyon fontos hagyománya van a karóra viselésnek. Már a 19. században elterjedt a használata. Korábban a legfőbb funkciója az volt, hogy gyorsan és könnyedén tudták megnézni az időt, azonban mára már sokkal mélyebb jelentősége van a viselésének. Az óra státuszszimbólum, árulkodik a viselője személyiségéről, társadalmi pozíciójáról és ízléséről. A karóra divatkiegészítőként is szolgál, stílust teremt, vagy akár emléket őriz. A megfelelő óra kiválasztása sokkal fontosabb szempont a férfiaknak, mint a nőknek, akik sok más ékszert is viselnek önkifejezés céljából. Egy elegáns karóra garantáltan felkelti mindenki figyelmét.

A Barcsik ékszer férfi karórái

A Barcsik ékszer webshopjában olyan prémium márkák termékei szerepelnek, mint Casio, Citizen, Doxa, Tissot, Seiko vagy Tommy Hilfiger. Csakis eredeti termékek, magyar garanciával, rendkívül kedvező áron. Nálunk nem kell vagyonokat költenie luxusórára, ráadásul folyamatos akciókkal várjuk Önt. Választhat órát a szíj anyaga, színe, az óra szerkezete, és a kijelző szerint is. Weboldalunkon talál analóg és digitális, kristályüveges vagy vízálló darabokat is. Válasszon elegáns kvarcóráink közül, és garantáltan sikere lesz bármilyen üzleti találkozón!

A karóra ajándéknak is tökéletes választás. Lepje meg párját vagy bármely családtagját különleges férfi óráink egyikével, hogy idén ne pizsama vagy zokni kerüljön a karácsonyfa alá!

Az otthona kényelméből kiválaszthatja az ízlésének megfelelő darabot, és házhoz rendelheti azt. Express szállításunkkal akár 24 órán belül kivisszük a rendelését, 15.000 Ft felett pedig nem számítunk fel szállítási költséget.

Prémium minőségű karóráinkkal garantáltan felkelti a figyelmet. Mostantól ne a telefonján nézze meg az időt!