15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
32 205 Ft - 246 905 Ft
Nem
Márka
Szíj anyaga
Szerkezet
Kijelző
Szíj színe
Tok színe
Számlap színe
Vízállóság
Üveg anyaga
Tok magassága
Súly

Citizen férfi óra

98termék 124
98termék 124

Citizen férfi karórák

A Citizen óramárka több mint egy évszázados tapasztalattal a hátán büszkélkedhet. A japán gyökerekkel rendelkező cég kiváló minőségű, megbízható és stílusos órákat kínál, amelyek a legmodernebb technológiával és a hagyományos órakészítési művészet ötvözésével készülnek.A Citizen órák között megtalálható az eco-drive technológia, amely lehetővé teszi az óra számára, hogy bármilyen fényforrásból energiát nyerjen, így nincs szükség elemcserére. Ez az innovatív megoldás hozzájárul a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez. A Citizen órák rádiójel vezérlésű szerkezettel rendelkeznek, ami garantálja a pontos időmérést, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világon. A precíz szerkezet és a nagy vízállóság kombinációja teszi a Citizen órákat ideális választássá mind a mindennapi, mind a sportos tevékenységekhez. A Citizen órák elegáns és sportos külsőt ötvöznek a divatos designnal. A szupertitánium ház és a karcmentes zafír üveg biztosítja a tartósságot és az ellenállóságot, miközben a letisztult vonalak és a modern színek egyedi stílust kölcsönöznek az óráknak.

A CITIZEN PROMASTER BJ2169-08E karóra

20 BAR nyomásig fokozottan vízálló, ezüstszínű nemesacél tokkal, fokozottan karcálló zafír kristályüveggel, búvár lünettával, menetes koronával, menetes hátlappal, fekete színű műanyagszíjjal készül. Az órát az Eco-Drive rendszernek köszönhetően kizárólag a fényből nyert energia működteti. Az óra 30 méteres mélységig képes mérni a merülést. 

Citizen férfi karóra CCB5860-86E

 A CITIZEN PROMASTER CB5860-86E karóra 20 BAR nyomásig fokozottan vízálló, ezüstszínű nemesacél tokkal, tükröződésmentesített fokozottan karcálló zafír kristályüveggel, navigációs belső lünettával, elektromos koronával, ezüstszínű tömör szemekből álló acélcsattal, biztonsági záras, nyitáskönnyített csatközéppel készül. Az órát az Eco-Drive rendszernek köszönhetően kizárólag a fényből nyert energia működteti. Az órán napi ébresztés használható, ez minden nap - ha bekapcsolja - az ébresztési időpont elérésekor jelez. Az óra a városkód kiválasztása után azonnal megjeleníti az ottani zónaidőt.

Citizen Promaster Sky Eco-Drive Radio Controlled férfi karóra CCB5006-02L

A CITIZEN PROMASTER CB5006-02L karóra 20 BAR nyomásig fokozottan vízálló, fekete színű nemesacél tokkal, tükröződésmentesített fokozottan karcálló zafír kristályüveggel, navigációs lünettával, elektromos koronával, menetes hátlappal, fekete színű műanyagszíjjal készül. Az órát az Eco-Drive rendszernek köszönhetően kizárólag a fényből nyert energia működteti. Nyáron elég 1 nap "napozás" és a működését biztosító kondenzátor feltöltődik. A teljesen feltöltött kondenzátorral kb. 8 hónapig bírja, akár korom sötétben is. Az óráról a pontos idő mellett leolvasható a nap is. Az órán napi ébresztés használható, ez minden nap ha bekapcsolja - az ébresztési időpont elérésekor jelez. Az óra a városkód kiválasztása után azonnal megjeleníti az ottani zónaidőt.