15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
114 000 Ft - 479 000 Ft
Nem
Márka
Szíj anyaga
Szerkezet
Kijelző
Szíj színe
Tok színe
Számlap színe
Vízállóság
Üveg anyaga
Tok magassága
Súly

Doxa férfi óra

52termék 124
52termék 124

Doxa féri karórák

A Doxa órák magas minőségéhez már a minőségi alapanyagok is hozzájárulnak.A Doxa óráknál a szíjaktól, a tokokon át, az üvegig, minden minőségi. Fontos, hogy a Doxa óráknál nem csak a külsőnél fektetnek nagy hangsúlyt a minőségre, hanem az órák lelkét képező szerkezetnél is. Az órák legnagyobb többsége quartz szerkezetes, de elérhetőek még a mechanikusan műküldő Doxa órák is. A minőséghez azonban a minőségi alapanyagon túl, szükség van a szakértelemre és a precizitásra is. A Doxa órák fejlesztésén folyamatosan szakértő csapat dolgozik – ugyanis a Doxa óráknál a folyamatos innováció is a minőség szerves részét képezi. A Doxa órák annak köszönhetően, hogy nagyon sokszínűek, minden alkalomhoz könnyedén illeszkednek. A klasszikus vonalvezetésű, letisztult formavilágú óráik mindennapokhoz illenek hibátlanul. Az elegánsabb kivitelezésű Doxa férfi karórák akár egy ünnepi alakalomkor is tökéletes kiegészítőkké válnak.  A sportos megjelenés és a számtalan hasznos funkcióval ellátott órák, pedig a kirándulások és túrák elengedhetetlen felszereléséhez tartoznak.

Emellett a Doxa férfi karórák évről évre trendet teremtenek. Az utóbbi időben a letisztult, a minimál elemeit sem nélkülöző órák kerültek előtérbe, bár megfigyelhető, hogy a klasszikus formák is reneszánszukat élik.  A Doxa órák különféle kollekciói, a már megszokott minőséget újabb és újabb formavilággal hozzák el Önnek.

A Doxa férfi órák vastagabb szíjjal készülnek és a számlapjuk is valamivel nagyobb, hogy az erős férficsuklón is jól mutassanak. A férfi karórák között a díszítés helyett, inkább a segédszámlapok jelennek meg. Megfigyelhető továbbá, hogy a kifejezetten férfiak számára tervezett Doxa  órák gyakran karakteresebbek, mint a női változatok.

Doxa D-Light férfi karóra 172.10.011.2.10

Ennek a férfi karórának a tok anyaga nemesacél, színe ezüst, a szíj anyaga nemesacél és a színe ezüst. Az óratok átmérője 42mm, alakja kerek. A karóra üvege zafír (karcolásmentes), szerkezete kvarc és vízállósága 3 atm (30m) (cseppmentes)

Doxa Trofeo Chronograph férfi karóra 287.10.021.10

A 287.10.021.10 típus számú Trofeo Chronograph férfi karóra tok anyaga nemesacél, a szíja nemesacélból készült. A karóra üvege zafír, vízállósága 100m és az óratok mérete 44 mm. Az óra Quartz szerkezetű.

Doxa D-Concept Chronograph férfi karóra ID-181.10.023.01

Ez az óra az elegánsabb vonalat képviseli. Rozsdamentes acélból készült. Quartz szerkezetű. A tok alakja kerek. Analóg kijelzővel rendelkezik. A szíj bőrből van. A számlap és a tok színe is ezüst.