15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
61 740 Ft - 161 490 Ft
Nem
Márka
Szíj anyaga
Szerkezet
Kijelző
Szíj színe
Tok színe
Számlap színe
Vízállóság
Üveg anyaga
Tok magassága
Súly

Orient férfi óra

29termék 124
29termék 124

Orient férfi karórák

Az Orient férfi karórák Japánban készülnek, melyek között különösen kedvező árúakat és magasabb minőségűeket egyaránt találhatunk.

Kiemelendő, hogy az Orient számos középkategóriás modelljét látja el karcmentes zafírüveggel, illetve járástartalék kijelzővel, melyeket más márkáknál csak a felsőkategóriás modellekben találhatunk meg. Az automata órák gyártása mellett kvarcóra gyártással is foglalkoznak, melyek a Seiko kiváló kvarc szerkezetével vannak felszerelve.

Az Orient férfi kollekciókban minden felhasználó számára talál modellt. A márkának a kínálata ugyanis kitűnik a dizájn változatosságával. Nem csak az elegancia, a minimalista klasszikusok és a sport szerelmesei találnak kedvükre valót. Az Orient búvárórák és luxusórák széles választékát is kínálja. Az Orient férfi óracsalád elsősorban kiváló minőségű mechanikus modelleken alapul, amelyek tiszta energia akkumulátorok nélkül működnek, így nem terhelik a környezetet.

A standard Orient férfi karórákat megbízható alapfunkciók jellemzik. Ha valami kifinomultabb, fejlettebb funkciójú órára kíváncsi, akkor tekintse meg az Orient Star kollekciót, amely egy sor luxusórát tartalmaz magasabb áron.

Orient Mechanical Sports férfi karóra RAAA0821S19B

Ez a Japán tervezésű páratlan megjelenésű és megbízható Orient karóra minden emlékezetes pillanatban Önnel lesz. A karóra tok anyaga nemesacél, színe ezüst, a szíj anyaga nemesacél és a színe ezüst. Az óratok átmérője 42mm, alakja kerek. A karóra üvege zafír (karcolásmentes), szerkezete automata és vízállósága 20 atm (200m) (búvárkodásra is alkalmas)

A modell egy karperecből és egy tokból áll, amelyet egy csavaros korona és egy tokfedél zár le. Zafírkristály védi a számlapot, amelyen egy Day Date számláló található. Az időt a 22 ékkövekre beállított Orient F6922 automata szerkezet méri 40 órás járástartalékkal. Az óra sötétben is leolvasható a lumineszcens bevonatú mutatóknak és indexeknek köszönhetően. A víz alatt töltött időért a forgó alumínium lünetta felel. A termék kiömlésbiztos az úszáshoz és búvárkodáshoz aqualung nélkül.

Orient New Triton férfi karóra RAAC0K04E10B

Ez egy méregzöld számlapos, zöld-narancssárga lünettával szerelt darab. Ez a modell egy különleges, sötétbarnára PVD-zett rozsdamentes acél tokot kapott ami méretében és kialakításában a régi tritonnal teljesen megegyezik. A központi tengelyen találhatóak a foszforeszkáló bevonattal ellátott óra,perc és másodperc mutatók. A szíj színe is zöld. 20 bar nyomásig vízálló így vízi sportokhoz, búvárkodáshoz is kiváló.

Orient Triton Diver férfi karóra RAAC0K01B10B

Ez az óra fekete számlapos és fekete lünettával szerelt. Az óratok rozsdamentes acélból készült.  Az üvege zafírból készült, ami így teljesen karcálló. Foszforeszkáló bevonattal ellátott óra, perc és másodperc mutatók is helyet kaptak az órán. 20 bar nyomásig vízálló így vízi sportokhoz, búvárkodáshoz is alkalmas.