15.000 Ft felett ingyenes szállítás rejtett költségek nélkül, expressz gyorsan. Eredeti termékek magyar üzletből, magyar garanciával!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
73 000 Ft - 520 000 Ft
Nem
Márka
Szíj anyaga
Szerkezet
Kijelző
Szíj színe
Tok színe
Számlap színe
Vízállóság
Üveg anyaga
Tok magassága
Súly

Seiko férfi óra

96termék 124
96termék 124

Seiko férfi karórák

A Seiko a világ egyik legismertebb óramárkája, a japán óragyártás egyik fő képviselője. A férfi Seiko karórák különböző tervezési és funkcionális sorozatokban készülnek az igényes férfiak számára. Bizonyos típusú Seiko karórák alkalmasak búvárkodásra, ezeknél a hangsúly a rezisztenciára van helyezve. A tok és a szíj egyes modelleknél a fényes és a matt rozsdamentes acél kombinációjából készül. Némely modell kijelzi a dátumot és a napot, csavaros koronával, lumineszcens mutatókkal, indexekkel és forgatható lünettával van felszerelve. Egyes Seiko férfi karóra nedvességálló, a drágább modellek úszásnál és sznorkelezésnél vízhatlanok.  A tökéletes olvashatóságot rossz fényviszonyok mellett a mutatók és az indexek speciális térhatású formája és a gondosan, borotva élesre csiszolt felületük, amelytől a leggyengébb fénysugár is tükröződik.

Seiko Prospex King Samurai férfi karóra SRPE37K1

A SEIKO Prospex kollekció sportos világos szilikon óraszíj mechanikus automata kézi felhúzós férfi karórája - SRPE37K1 - nagyon jó választás, ha egy precíz, strapabíró és elegáns karórát keresünk. A Seiko búvár órainak nagy múltja van, és az évtizedek során sokszor bizonyították már megbízhatóságukat és számos olyan modell jelent meg az idõk folyamán, melynek technológiája a maga idejében úttörõnek számított. Ma sincs ez másképp. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen a Seiko búvárórái a legnagyobb mélységekben sem fogják cserben hagyni. Ennek a Seiko férfi karórának a tok anyaga nemesacél, színe ezüst, a szíj anyaga szilikon és a színe fekete. Az óratok átmérője 44mm, alakja kerek. A karóra üvege zafír (karcolásmentes), szerkezete automata és vízállósága 20 atm (200m) (búvárkodásra is alkalmas)

Seiko chonograph Férfi Karóra SSB382P1

Seiko Chronograph - SSB382P1 típusú férfi karóra. Az óra kijelzése analóg, hagyományos mutatók jelzik az idő múlását. Elemmel működő kvarc szerkezet nagy pontossággal biztosítja az energia ellátást a működéshez. Az óra pontos és precíz járásáért a Seiko saját fejlesztésű 8T67 szerkezete gondoskodik. Az óra vízállósága 100 Méter mélységig, vagy 10 Bar uralkodó nyomásértékig garantált. A csat rész nemesacélból készült. Az óratok és a számlap színe is sárga arany. Dátum kijelzéssel és stopper funkcióval rendelkezik.

Seiko férfi karóra SSA343J1

Seiko Presage - SSA343J1 típusú férfi karóra. Az óra kijelzése analóg, hagyományos mutatók jelzik az idő múlását. Automata és kézi felhúzós nagy pontossággal biztosítja az energia ellátást a működéshez. Az óra pontos és precíz járásáért a Seiko saját fejlesztésű 4R57 szerkezete gondoskodik. Az óra vízállósága 50 Méter mélységig, vagy 5 Bar uralkodó nyomásértékig garantált. A csat rész valódi bőrből készült.